Om oss

Vilka är vi?

Vi är ett gäng livsnjutare med bruna kroppar som gillar att sola & bada.

Varför startade vi Melanotan2.se?

Vi är själva friska användare utav Melanotan 2 och blev helt enkelt trötta på alla oseriösa aktörer som fanns där ute. Sega leveranser, undermåliga produkter och produkter som inte fungerade överhuvudtaget (fake) gjorde att vi själva började söka reda på en seriös och professional leverantör. Vi hittade en som vi etablerade en bra kontakt och relation med och sedan dess har vi med vänner & bekanta kört på som vanligt, nöjda och glada.

När fler och fler bekanta började fråga om vi kunde hjälpa dem att ordna Melanotan 2 så födes idén om att starta något, och vi bestämde oss för att helt enkelt dra igång vår egen webbshop. Och det var så Melanotan2.se kom till.

Vi vill nu erbjuda vår Melanotan 2 till alla som har sökt och sökt efter en stabil och pålitlig leverantör som alltid håller högsta möjliga kvalitet. Vi kommer aldrig någonsin att sälja en undermålig produkt och varje batch vi får in från leverantören lab testas för renhet och eventuella orenheter. Håller inte produkten den standard vi kräver så säljer vi den inte! Så enkelt är det bara!

Vårt löfte till våra kunder.

VI lover att:

  • Alltid lab testa nya batcher och tydligt publicera resultaten på varje enskild produktsida.
  • Alltid skicka din beställning inom 24 arbetstimmar.
  • Aldrig sälja en undermålig produkt.